Kersti Soodla

Kersti Soodla - Audiitorteenused

Kersti on Audiitorteenuse OÜ juht ja vandeaudiitor. Kersti peab oma tähtsaimaks tööalaseks ülesandeks ettevõttes töötajate ja klientide rahulolu kõrgel hoidmist.

Lisaks Audiitorteenuse OÜ hea käekäigu eest hoolitsemisele on Kerstile tähtis, et audiitortegevus Eestis oleks kõrgel professionaalsel tasemel. Selle eest on Kersti kandnud hoolt Eesti Audiitorkogu juures tegutsevas metodoloogia komisjonis ning Eesti esindajana Euroopa Arvestusekspertide Föderatsiooni töös.

Kerstil on väljapaistvad teadmised, oskused ja kogemused audiitorkontrolli läbiviimisel ja muude audiitorteenuste osutamisel. Oma kogemusi on ta jaganud ka paljudel audiitortegevusega seotud koolitustel. Kersti on hea õpetaja ja toetaja.

Kersti oskab suurepäraselt teiste inimestega arvestada, talle meeldib aidata ja abiks olla. Kersti naudib oma töid ja igapäevasid tegemisi; tema naer on nakkav. Ja kui Kersti parasjagu tööasju ei aja, siis meeldib talle oma perega aega veeta, reisida, tennist mängida ja mägedes matkata.

Erialane kogemus
Kersti on Eesti vannutatud audiitor alates aastast 1996. Tal on mitmekülgne kogemus Eesti ja rahvusvaheliste ettevõtete auditeerimisel, nõustamisel ja koolitamisel. Kersti on olnud audiitoriks väga erinevate valdkondade klientidele, näiteks Konecranes, TKM Beauty Eesti, TKM Kinnisvara, Semetron, Rocca al Mare Kool, Kinema, Kitman-Thulema, Altius Capital, KE Infra, Küttemaailm, Vintselle, Astro Vara, Advokaadibüroo Eversheds Sutherland Ots & Co.

Kersti oli 2007 – 2019 Eesti Audiitorkogu metodoloogiakomisjoni liige ja 2013 – 2017 Eesti esindaja Euroopa Arvestusekspertide Föderatsioonis

Hariduskäik
1999 – 2003  Heriott-Watt-i ülikool, MBA
1986 – 1991 Tallinna Tehnikaülikool, bakalaureus, raamatupidamise ja majandusanalüüsi eriala

Töökogemus
alates 2005 audiitor ja juhatuse liige, Audiitorteenuse OÜ
2004 – 2005 finantsdirektor, Fazer Eesti
1996 – 2004 audiitor, PricewaterhouseCoopers
1993 – 1996 pearaamatupidaja, Proekspert

Kontakt
telefon: +372 5230 572
e-mail: kersti.soodla@audiitorteenused.ee